HTML

Koncertnapló

Koncertélményekről elsősorban magamnak, másodsorban haveroknak, barátoknak.

Friss topikok

Linkblog

2012.07.20. 17:45 DJ Etus

2012.06.28. – Cannibal Corpse, Aborted, Kill With Hate (Club202)

cannibal_flyer1.jpgMivel ezen zenekarok koncertjein voltam már egy csomón, így csak röviden.

A Kill With Hate nagyon tetszett, végre egy új magyar banda, ami felnőtt a Depths Of Depravity és Gutted mellé. Jól nyomták nagyon, Krisztián hangja elementáris! Az egyetlen, ami nem tetszett az a gitárhangzás, kicsit jobb cucc kéne, tudom, ez nyilván anyagi korlátokba ütközik, de akkor is, ezekkel a riffekkel sokat tennének komolyabb cuccok.

Az Aborted ellopta az estét, mivel a legjobb lemezeik slágereit nyomták. Oké, volt pár új dal is, de az kit érdekel, ha olyan kedves, szerelmes dalok jöttek sorban, mint a Meticolous Invagination, a The Saw And The Carnage Done vagy éppen a Dead Wreckoning. Hála az égnek az Archaic Abattoir és az új lemez közti anyagokat hanyagolták. Sven pedig ismét bizonyította, hogy a legjobb death metal frontemberek egyike, remekül konferált és rendesen bemozogta a színpadot. De a többiek is jól nyomták, energikusan, ahogy kell.

A Cannibal Corpse-ot annyiszor láttam már, hogy azt sem tudom, ez hányadik volt. Egy biztos, a CC olyan egyenletes teljesítményt nyújt koncerteken, hogy az félelmetes, kicsit gyengébb bulit nem láttam tőlük. A mostani azért volt különleges, mert 20 számot játszottak (ennyit még sosem hallottam tőlük), és mert olyan meleg volt, mint a szaunában. Alex Webster könyökéről folyamatosan csöpögött a víz, mint egy olvadó jégcsapról. Kb. koncert felénél már úgy nézett ki, mintha hangszeresen most jött volna ki egy medencéből. Ennek ellenére tökéletesen hozott mindent, ahogy a többiek is, mint a gépek. Jó pont, hogy nem volt ráadás, ugyanakkor azért ez a 20 szám túl sok volt, én már untam 2/3 tájékán a szettet.

Az igazság az, hogy az Aborted és Cannibal idei lemezei egymást licitálják felül, hogy melyik a rosszabb, ugyanakkor meg ez az este úgy volt jó, ahogy volt, azt nem mondom, hogy holnap is elmennék, de félévente jól esik egy ilyen. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://koncertnaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr84668485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása