HTML

Koncertnapló

Koncertélményekről elsősorban magamnak, másodsorban haveroknak, barátoknak.

Friss topikok

Linkblog

2012.10.10. 10:08 DJ Etus

2012.07.22. – Graf Orlock, PFA (Tündérgyár)

Nem felejtettem el írni a memoirokat, csak ide nem pakolgattam őket ki, na de majd most megtörik a jég!

Annó a hét koncertje díjat egyértelműen a Graf Orlock kapta. Sajnos nagyon kevesen voltunk 20-25 ember, mondjuk nem is egy túlságosan ismert banda a Graf Orlock. Így viszont a zenekari cuccot nem rakták fel a színpadra, helyette a színpad elé helyezték el. Mivel kevesen voltunk így ez nem jelentett problémát, viszont bensőségesebb hangulat alakult ki.

A PFAt láttam már párszor, általában jók. Most is tetszett az előadásuk. Igazából sok mindent nem tudok leírni róluk. Veszprém punk. Ja, és splitjük borítóját imádom:

A Graf Orlock-ot nagyon megszerettem a koncert előtt. Filmes témájú grindcore-juk nem csak a témaválasztás és a sok intro miatt érdekes (de a Los Angeles EP ebből a szempontból is isten), de zene is elég változatos, sok a megjegyezhető téma, ritmus és groove a zenéjükben. Kb. 30 perces koncertjük végig tetszett, jól szóltak, jó számokat játszottak és jó erőszakosan nyomták.  Kár, hogy ilyen kevesen voltak rajtuk, simán jobb volt, mint a Wormrot vagy a Fuck The Facts.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://koncertnaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr914830277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása