HTML

Koncertnapló

Koncertélményekről elsősorban magamnak, másodsorban haveroknak, barátoknak.

Friss topikok

Linkblog

2013.01.01. 23:22 DJ Etus

Neu(!)igkeiten sind da

Ha úgy adódik mostantól írok egyéb zenéhez (svédcsvarral koncertekhez) is kapcsolódó témákról, amelyek viszont nem koncertbeszámolók, pusztán azért mert kedvem van hozzá. Van szerencsém bejelenteni, hogy az első ilyen bejegyzés még januárban el is készül, ennek az apropóját az adja, hogy bejelentetésre került, hogy Afterburneren ott lesz Michael Rother én pedig 0.99-es valséggel nem. (Aztán lehet, hogy a végén inkább csinálok egy másik blogot ezeknek? Vagy szimplán nem is lesz az egészből semmi, mert lusta gyerek vagyok? Majd meglátjuk.)

Az idei január amúgy elég szegényes lesz a számomra érdekes koncertek terén: most pénteken lesz a szokásos év indító RATM tribute a Dürerben, aztán szombaton lesz a Karst / Octahed lemezbemutató (Wasted Struggle-lel, hohó). Azt lényegében ennyi. Ha nagyon unom majd a banánt, akkor elnézek valamelyik keddi Random Trip bulira. Most, hogy átkerült az A38-ra nekem sokkal szimpatikusabbá vált a rendezvény.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://koncertnaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr794990159

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása